Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

EGO - Tehnologia inovativa pentru gradina

EGO - Tehnologia inovativa pentru gradina

                 Produsele EGO se diferentiaza atat prin constructia robusta si finisajele de exceptie, cat si prin tehnologiile inteligente de racire si optimizare a acumulatorilor Li-Ion 56V cu o capacitate de 2 - 7,5 Ah compatibili cu toata gama de produse, cu impact redus asupra mediului inconjurator.

                 Gestionarea inteligentă a puterii EGO monitorizează și optimizează fiecare celulă individuală pentru a maximiza puterea, performanța și timpul de execuție. Toate aceste tehnologii sunt adăpostite în designul sigilat și șocat al EGO pentru a garanta cel mai înalt nivel de performanță și durabilitate protejând bateriile.

                 EGO este singurul sistem de baterii de înaltă tensiune care utilizează un al treilea rând paralel de celule, pe care îl numim 3P. Cu trei rânduri de celule, bateria poate suporta chiar și cele mai dificile condiții, prin distribuirea uniformă a puterii pe cele trei rânduri. Rezultatul este un instrument care poate funcționa mai mult și poate funcționa mai bine decât orice alt instrument de pe piață.

                 EGO a schimbat pentru totdeauna natura echipamentelor pentru grădină, aducand pe piata, prima linie de echipamente electrice cu acumulator, proiectate și concepute de o organizație mondială cu o istorie de 20 de ani care oferă o calitate profesională si progres.

Postat la 24-07-2017 Noutati 338

Nu exista produse

To be determined Livrare
0.00 lei Tva
0.00 lei Total

Preturile includ tva

Trimite comanda