livrare.jpg  

Livrarea produselor


Expedierea, transportul si livrarea produselor comandate se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus ( www.urgentcargus.ro ).
Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.
Expedierea produselor se va realiza numai dupa ce clientul a fost contactat telefonic de catre un reprezentant al magazinului Travandi.ro, pentru a confirma datele de identificare si adresa de livrare.

Durata transportului


24 - 48 de ore din momentul expeditiei.

Pot exista situatii speciale in care livrarea sa fie intarziata, din motive de supra aglomerari curierului ( sarbatori legale, black friday, etc) sau conditii meteo nefavorabile ( zapada, drumuri inchise, etc ).

Va rugam ca, in cazul in care apar intarzieri la livrarea produsului, sa ne transmiteti in scris prin formularul din contul meu sau pe email la lehliu@travandi.ro pentru a inregistrara o sesizare la firma de curierat.

Costul transportului

Pentru localitatile in care Urgent Cargus are sediu, costul transportului este calculat automat de site in functie de greutatea coletului(lor).
Pentru situatiile in care exista kilometri exteriori, se va percepe o taxa de 1 leu / km doar pe un sens.
De exemplu, localitatea dumneavoastra are 32 km exteriori fata de sediul curierului, dumneavoastra veti achita 32 lei in plus la transport. Nu conteaza numarul de colete sau greutatea lor, firma de curierat ne taxeaza 1 leu / km doar tur. Lamuriri in privinta kilometrilor exteriori vor fi oferite la confirmarea comenzi de catre un operator.


Nu exista produse

To be determined Livrare
0.00 lei Tva
0.00 lei Total

Preturile includ tva

Trimite comanda