livrare.jpg

Livrarea produselor


Expedierea, transportul si livrarea produselor comandate se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid Urgent Cargus ( www.urgentcargus.ro ).
Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.
Expedierea produselor se va realiza numai dupa ce clientul a fost contactat telefonic de catre un reprezentant al magazinului Travandi.ro, pentru a confirma datele de identificare si adresa de livrare.
Toate comenzile inregistrate pana in ora 13:00 in zilele lucratoare sunt procesate si expediate in aceeasi zi, comenzile plasate dupa ora 13:00 nu mai putem garanta expedierea lor in aceeasi zi, insa a doua zi lucratoare vor fi procesate si expediate catre dumneavoastra.Durata transportului24 - 48 de ore din momentul expeditiei.

Pot exista situatii speciale in care livrarea sa fie intarziata, din motive de supra aglomerari curierului ( sarbatori legale, black friday, etc) sau conditii meteo nefavorabile ( zapada, drumuri inchise, etc ).

Va rugam ca, in cazul in care apar intarzieri la livrarea produsului, sa ne transmiteti in scris prin formularul din contul meu sau pe email la lehliu@travandi.ro pentru a inregistrara o sesizare la firma de curierat.


Costul transportului


Pentru toate localitatile costul transportului este calculat automat de site in functie de greutatea coletului(lor) si/sau pentru situatiile in care exista kilometri exteriori.
Transportul gratuit la comenzi de peste 900 lei se aplica doar in localitatile in care URGENT CARGUS are punct de lucru/sediu.
Costul aferent km suplimentari va fi calculat dupa introducerea localitati in pagina de finalizare comanda.

Compară 0

Nu exista produse

To be determined Livrare
0.00 lei Tva
0.00 lei Total

Preturile includ tva

Trimite comanda