Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.

Lista produselor producătorului MOSA

PREZENTARE COMPANIA MOSA


Fondata in anul 1963, compania Mosa s-a specializat in productia de generatoare de sudura si generatoare de curent de inalta calitate. Sediul central si facilitatile de productie sunt situate in localitatea Cusago – Italia, o suburbie a orasului Milano. Toate generatoarele Mosa sunt produse aici, pe o suprafata totala de 75.000 m² din care 20.000 m² suprafata construita.


De-a lungul anilor, Mosa a furnizat mai multe sute de mii de generatoare catre clienti din toata lumea, iar brandul Mosa a devenit sinonim cu calitatea si fiabilitatea. Generatoarele Mosa sunt vandute pe 5 continente ale lumii in peste 70 de tari. Mosa este divizia industriala a grupului BCS, care este deasemenea lider in domeniul intretinerii spatiilor verzi.


Mosa pune foarte mare pret pe controlul calitatii. Fiecare generator produs este testat individual pe bancul de probe timp de 2 ore, timp in care i se verifica fiecare functie. Acelorasi teste se supun si panourile de automatizare. Acestea sunt testate impreuna cu generatoarele de curent, fiind simulate diferite situatii de intreruperi si reveniri de curent. Dupa testarea generatorului, operatorul care a efectuat testarea se semneaza in raportul final de testare, astfel existand o evidenta si o dovada scrisa a testarii individuale.  In cadrul companiei exista si facilitati de masurare a nivelului de zgomot produs de generatoare, astfel asigurandu-se ca niciun produs nu depaseste nivelul admis si cerut de reglementarile din domeniu. Tot in cadrul companiei se produc toate alternatoarele generatoarelor de sudura si unele alternatoare de pe generatoarele de curent. Deasemenea, carcasele de insonorizare din tabla tratata sunt produse integral in interiorul fabricii, iar vopsitul acestora se realizeaza in camp electrostatic, conferind astfel generatoarelor extra rezistenta la intemperii. Compania Mosa are implementate in toate domeniile sale de activitate standardele de calitate UNI EN ISO 9001:2000.


Mosa, prin intermediul reprezentantilor sai din lumea intreaga, asigura rapid, servicii de postvanzare si asistenta de specialitate. Reprezentantii Mosa sunt instruiti in mod regulat astfel incat sa asigure asistenta tehnica de specialitate beneficiarilor de generatoare Mosa.


Avantajele alegerii generatoarelor Mosa:


-          Calitate inalta a produselor si serviciilor catre beneficiari;


-          Eforturi continue de imbunatatire a produselor si performantelor acestora, pentru a fi mereu inaintea produselor concurente;


-          Suport competent in solutionarea problemelor;


-          Gama larga de generatoare pentru a avea solutie la orice cerinta;

Nu sunt produse ale acestui producător.

Nu exista produse

To be determined Livrare
0.00 lei Total

Preturile includ tva

Trimite comanda