Aparate de sudura in puncte

Afișez toate cele 8 rezultate

-15%

Aparat de sudura in puncte TELWIN PCP 28

25,459.06 lei
Adauga in cos
Super Promo

Sistem incalzire prin inductie pentru tinichigerie Telwin SMARTINDUCTOR5000TWISTER, 2.4 KW

4,732.15 lei
Adauga in cos
-26%

Aparat de sudura in puncte Intensiv DN 35

5,140.00 lei
Adauga in cos
Super Promo

Aparat sudura in puncte Telwin DIGITALCARSPOTTER5500_ 400V+ACC, 3000 A, 1.5+1.5 mm cu accesorii

5,505.88 lei
Adauga in cos
-27%

Aparat pentru tinichigerie auto PRO SPOT 1600 230V

1,200.00 lei
Adauga in cos
-26%

Aparat pentru tinichigerie auto PRO SPOT 3800 400V Sistem complex

4,200.00 lei
Adauga in cos
-27%

Aparat pentru tinichigerie auto PRO SPOT 3800 380V

1,850.00 lei
Adauga in cos
-27%

Aparat de sudura in puncte INTENSIV DN 25

3,850.00 lei
Adauga in cos

Aparat de sudura in puncte

Aparatele de sudură în puncte reprezintă o soluție eficientă și precisă pentru realizarea sudurilor rezistente între piese metalice. Prin folosirea curentului electric pentru a genera căldură în puncte specifice, aceste echipamente permit realizarea de suduri puternice fără a necesita material de adaos.

Cunoscută pentru precizia și rapiditatea sa, tehnologia de sudură în puncte este folosită frecvent în industria de fabricație și asamblare, unde calitatea și consistența sudurilor sunt esențiale. Aparatele de sudură în puncte sunt capabile să producă suduri de înaltă calitate cu distorsiune minimă a materialului, ceea ce le face ideale pentru asamblarea componentelor metalice precise. Multe modele vin cu funcții avansate, cum ar fi controlul timpului de sudură și forței de presiune, permițând operatorilor să regleze cu exactitate procesul de sudură în funcție de materialul și cerințele specifice ale proiectului.

Aparatele de sudură în puncte reprezintă o investiție inteligentă pentru orice operator de sudură sau atelier care se ocupă cu asamblarea și fabricarea componentelor metalice. Cu performanța sa de înaltă calitate și eficiența sa, această tehnologie de sudură poate îmbunătăți semnificativ productivitatea și calitatea lucrărilor de sudură.

Întrebări frecvente legate de aparatele de sudură în puncte

Un aparat de sudură în puncte este un tip de echipament de sudură electrică folosit pentru a uni două piese de metal aplicând presiune și curent electric în puncte specifice. Sudura în puncte este folosită frecvent în producția de automobile și în alte aplicații industriale unde este necesară o conexiune puternică și rapidă.

Sudura în puncte oferă o serie de beneficii, inclusiv eficiența ridicată, timpul rapid de operare și lipsa necesității materialelor de adaos. De asemenea, sudura în puncte nu distorsionează sau nu afectează zona înconjurătoare a metalului, ceea ce o face ideală pentru lucrările de precizie.

Un aparat de sudură în puncte pentru acumulatori este un tip specializat de echipament de sudură utilizat pentru a uni plăcile de metal ale acumulatorilor. Acesta este adesea folosit în producția de baterii pentru vehicule electrice, telefoane mobile și alte dispozitive.

Sudura în puncte funcționează prin aplicarea de curent electric și presiune la două piese suprapuse de metal. Curentul electric creează o zonă de topire localizată, iar presiunea le unește. Procesul este rapid, de obicei durează doar o fracțiune de secundă.

×