Motofierastraie, drujbe

Alege din oferta completa de motofierastraie si drujbe puternice, rezistente si usor de folosit! Comanzi rapid si ai livrare oriunde in Romania.

Afișez 1 - 20 din 86 de rezultate

Alege din oferta completa de motofierastraie si drujbe puternice, rezistente si usor de folosit! Comanzi rapid si ai livrare oriunde in Romania.

-18%
738.05 lei
Adauga in cos
-20%
1,983.20 lei
Adauga in cos
-20%
2,160.94 lei
Adauga in cos
-20%
-25%

Motofierastraiele sau drujbele sunt instrumente indispensabile pentru o serie de lucrări, de la tăierea lemnelor pentru foc, la curățarea terenului sau realizarea unor proiecte de construcție. Aceste dispozitive puternice, echipate cu motoare de înaltă performanță și lanțuri de tăiere rapide, pot tăia prin trunchiuri de copaci și ramuri groase cu ușurință.

Oferta noastră include o gamă largă de motofierastraie, de la modele compacte și ușoare, ideale pentru utilizarea ocazională și pentru cei care doresc un instrument ușor de manevrat, până la modele robuste, concepute pentru utilizare intensă și pentru sarcini dificile. Fiecare model este construit pentru a oferi tăieri precise și eficiente, reducând efortul și timpul necesar pentru realizarea sarcinilor.

Drujba electrică reprezintă o alternativă excelentă pentru cei care caută un instrument mai silențios, mai ușor de întreținut și cu un impact mai mic asupra mediului. Un motofierastrau electric este ideal pentru lucrări de tăiere ușoare până la medie, cum ar fi curățarea curții, tăierea lemnelor mici pentru foc sau pentru realizarea unor proiecte de bricolaj.

Drujbele electrice sunt alimentate fie prin conectare la o sursă de curent electric, fie printr-o baterie reîncărcabilă. Modelul cu cablu oferă o alimentare constantă și sunt ideale pentru lucrări în apropierea unei surse de curent, în timp ce modelele pe baterii oferă libertate de mișcare și flexibilitate, fără a fi nevoie de prelungitoare sau de acces la o priză de curent.

Chiar dacă sunt mai puțin puternice decât drujbele pe benzină, drujbele electrice sunt suficient de puternice pentru majoritatea lucrărilor casnice. Ele sunt, de asemenea, mai ușoare, ceea ce reduce oboseala la utilizare prelungită, și funcționează mult mai silențios, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în zonele rezidențiale.

Unele dintre cele mai apreciate branduri din industrie sunt prezente și în oferta noastră, precum Stihl, Husqvarna, Makita, Hecht și altele, fiecare oferind calitate, durabilitate și performanță de top.

Motofierastraiele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, cu diverse opțiuni de putere și caracteristici de siguranță, pentru a vă asigura că veți găsi modelul care să vă satisfacă nevoile și cerințele. Fie că sunteți un utilizator ocazional care are nevoie de o drujbă pentru a menține curtea curată, un profesionist în silvicultură sau un bricoleur pasionat, aici veți găsi instrumentul potrivit pentru a duce la bun sfârșit orice sarcină.