Tractorase de tuns iarba, gazon

Afișez 1 - 20 din 46 de rezultate

-25%
27,985.81 lei
Adauga in cos
-15%
-15%
-20%
-20%
Promo Agricol
-25%
164,262.33 lei
Adauga in cos
-25%
113,048.14 lei
Adauga in cos
-25%
65,823.24 lei
Adauga in cos

Tractorașe de grădină, de tuns iarba sau gazonul

Tractorașele de grădină sunt o soluție excelentă pentru întreținerea eficientă a gazonului, economisind timp și efort. Aceste utilaje ce variază de la mini tractorașe de grădină până la modele mai mari și puternice, sunt concepute pentru a tunde iarba uniform și precis, făcând din îngrijirea grădinii o activitate plăcută și fără efort.

Ideal pentru terenurile mari, tractorașele de tuns iarba pot naviga cu ușurință în jurul obstacolelor, cum ar fi copacii sau zonele de flori, asigurând un tuns uniform. În plus, unele modele sunt echipate cu sistem 4x4, asigurând o tracțiune excelentă și o manevrabilitate superioară pe terenuri accidentate sau înclinate.

Oferim o gamă largă de tractorașe de grădină, inclusiv modele mai ieftine, dar și tractoare de gradina profesionale pentru cei care au nevoie de performanță ridicată. Fie că ai nevoie de un tractor mic de gradina sau de un tractoraș de tuns gazon capabil să se ocupe de o suprafață extinsă, avem opțiunile potrivite pentru tine.

Întrebări frecvente legate de tractorașele de tuns iarba / gazonul

Tractorașele de tuns iarba sunt concepute pentru a acoperi suprafețe mari de teren cu ușurință și eficiență. Ele economisesc timp și efort, făcând din tunderea gazonului o sarcină simplă și plăcută. Mai mult, acestea sunt mult mai confortabile de utilizat, reducând oboseala și disconfortul pe durata utilizării.

Un tractoraș de grădină 4x4 are tracțiune la toate cele patru roți. Acest lucru îi oferă o aderență mai bună și o manevrabilitate superioară pe terenuri dificile, înclinate sau alunecoase, asigurând totodată un tuns uniform al gazonului.

Da, avem o selecție largă de tractorașe de grădină la prețuri accesibile, fără a compromite calitatea sau performanța. Ne străduim să oferim soluții pentru toate bugetele și nevoile.

Când cumpărați un tractoraș de grădină, ar trebui să luați în considerare mărimea și tipul terenului dvs., tipul de gazon și caracteristicile pe care doriți să le aveți, cum ar fi tipul de motor, capacitatea de colectare a ierbii și alte accesorii. De asemenea, este important să considerați dacă aveți nevoie de un sistem 4x4 pentru terenuri accidentate sau înclinate.