Hidrofoare

Hidrofoare de mici si mari dimensiuni, ideale pentru a asigura confortul si siguranta casei tale. Comanzi rapid si beneficiezi de livrare oricunde in Romania.

Afișez 1 - 20 din 66 de rezultate

Hidrofoare de mici si mari dimensiuni, ideale pentru a asigura confortul si siguranta casei tale. Comanzi rapid si beneficiezi de livrare oricunde in Romania.

-0%
1,804.93 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
-4%
-25%
891.57 lei
Adauga in cos
-25%
595.48 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Promo Agricol
Promo Agricol

Hidrofoare

Hidrofoarele sunt echipamente indispensabile atunci când vine vorba despre furnizarea și menținerea unei presiuni constante a apei în sistemul de irigație, în instalațiile sanitare sau în alte aplicații unde este necesară alimentarea cu apă. Ele reprezintă soluția perfectă pentru a asigura un debit optim și o presiune stabilă a apei, chiar și în cazul în care sursele de apă sunt la adâncimi considerabile.

Gama noastră de hidrofoare este variată, incluzând o parte din modele mărcilor de top, cum ar fi Wilo, Grundfos, Pedrollo, T.I.P. sau Ruris, cunoscute pentru calitatea, eficiența și fiabilitatea produselor lor. Există modele de hidrofoare cu o singură pompă, perfecte pentru uz casnic și pentru instalațiile sanitare, dar și hidrofoare cu două pompe, ideale pentru sistemele de irigații sau pentru utilizarea în industrie.

Hidrofoarele se diferențiază și prin putere, presiunea maximă de funcționare și debit, asigurându-vă astfel că veți folosi modelul potrivit în acord cu nevoile dumneavoastră. De asemenea, multe dintre modele sunt echipate cu funcții suplimentare, precum protecția la funcționare în gol sau la supratemperatură, sporind astfel siguranța și durabilitatea echipamentului.

Un hidrofor cu injector reprezintă o soluție excelentă pentru situațiile în care sursa de apă se află la adâncimi mari (fiind cunoscut si ca hidrofor de adancime), acesta fiind proiectat special pentru a extrage și a furniza apă cu eficiență și consistență, asigurând un debit constant și o presiune adecvată în tot sistemul.

Fie că aveți nevoie de un hidrofor pentru a alimenta o casă, o fermă sau un complex industrial, veți găsi în oferta noastră modelul potrivit care să răspundă nevoilor dumneavoastră și având un preț accesibil. Prin utilizarea unui hidrofor de calitate, puteți fi siguri că veți avea o presiune constantă și un debit optim al apei, indiferent de aplicația pentru care este folosit.

Întrebări frecvente legate de hidrofoare

Un hidrofor este un dispozitiv folosit pentru a pompa apa dintr-o sursă, cum ar fi un puț sau o fantană, într-un sistem de distribuție a apei. Hidroforul utilizează un mecanism de presiune pentru a menține constant nivelul apei în sistem.

Un hidrofor cu ejector este un tip de pompa care folosește un jet de apă pentru a crea un vid și a pompa apa. Ejectorul poate fi folosit pentru a crește capacitatea de pompare a apei din surse mai adânci sau cu un nivel de apă variabil.

Un hidrofor profesional oferă performanță superioară, durabilitate și eficiență. Este proiectat pentru utilizare intensă și poate gestiona sarcini grele, fiind ideal pentru aplicații industriale sau agricole.

Când alegeți un hidrofor pentru fântâna dvs., trebuie să luați în considerare adâncimea la care se află apa, debitul necesar, presiunea de care aveți nevoie și tipul de alimentare electrică disponibilă. De asemenea, ar trebui să aveți în vedere durabilitatea și fiabilitatea echipamentului.

Un hidrofor fără vas de expansiune funcționează într-un mod similar cu un hidrofor standard, dar nu folosește un vas de expansiune pentru a stoca apa pompată. În schimb, pompa se pornește și se oprește automat în funcție de cererea de apă, ceea ce poate duce la o durată de viață mai lungă a pompei.