Generatoare de curent

Afișez 1 - 20 din 467 de rezultate

Promo Agricol
2,225.81 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Promo Agricol
3,566.02 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Transport Gratuit
5,199.00 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Promo Agricol
Transport Gratuit
6,299.00 lei
Adauga in cos
-17%
2,620.31 lei
Adauga in cos
-17%
5,427.19 lei
Adauga in cos
-17%
2,806.88 lei
Adauga in cos
-17%
4,304.99 lei
Adauga in cos
-17%
-17%
143.87 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Transport Gratuit
-17%
6,176.24 lei
Adauga in cos

Generatoarele de curent reprezintă o sursă esențială de energie pentru o serie largă de aplicații, oferind puterea de care aveți nevoie atunci când alimentarea convențională nu este disponibilă. Acestea sunt ideale pentru situații de urgență, activități în aer liber, șantiere de construcții sau pentru orice situație în care este necesară alimentarea cu energie independentă.

Există o gamă variată de generatoare de curent disponibile, fiecare proiectat pentru a se potrivi cu cerințele specifice de putere. De la modele compacte, portabile, până la unități robuste, de capacitate mare, generatoarele de curent sunt concepute pentru a oferi o soluție fiabilă și durabilă pentru nevoile dvs. de energie.

Generatoarele de curent profesionale sunt echipate cu motoare puternice, capabile să producă un flux constant de energie pentru a alimenta o varietate de dispozitive și echipamente. Multe modele vin cu funcții avansate, cum ar fi aviziere cu indicatori de funcționare, protecție la suprasarcină, sisteme de reducere a zgomotului și multe altele, oferind o utilizare sigură și confortabilă.

La noi, puteți găsi unele dintre cele mai renumite mărci din industrie, cum ar fi generatoare de curent Honda, Briggs & Stratton, Stager, AGT și multe altele. Aceste mărci sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor, asigurându-vă că investiți într-un echipament de înaltă calitate care va răspunde cerințelor dvs. de alimentare cu energie. De asemenea puteți găsi generatoare de curent ieftine sau la un preț accesibil.

Generatoarele de curent funcționează atât pe benzină, cât și pe diesel, oferindu-vă flexibilitatea de a alege în funcție de preferințele dvs. de combustibil. În ceea ce privește puterea, avem o gamă largă de opțiuni, de la modele mai mici de 1 - 3 KW, ideale pentru utilizarea casnică sau de camping, până la unități mai puternice de 4 KW și 5 KW,  cât și cele de până la 310KW potrivite pentru utilizarea în construcții sau în situații de urgență care necesită o cantitate mai mare de energie.

Investiția într-un generator de curent pentru casă, de înaltă calitate vă poate asigura că aveți o sursă de energie fiabilă la dispoziție, indiferent de situație. Alegeți un generator care se potrivește nevoilor dvs. specifice de alimentare cu energie și bucurați-vă de siguranța și confortul pe care îl oferă.