Masti pentru sudura

Afișez 1 - 20 din 29 de rezultate

-40%
Promo Agricol
127.00 lei
Adauga in cos
-40%
Promo Agricol
108.00 lei
Adauga in cos

Masca de sudura profesională automată cu cristale lichide

Măștile de sudură reprezintă o componentă esențială a echipamentului de protecție personală pentru orice sudor, protejând utilizatorul de radiațiile ultraviolete și infraroșii, stropii de metal topit și particulele de metal în timpul procesului de sudură. Acestea oferă nu doar siguranță, dar și confort și eficiență în timpul lucrului. Există o varietate de măști de sudură disponibile pe piață, de la modelele tradiționale cu sticlă filtrantă până la versiunile moderne cu cristale lichide (LCD) care se întunecă automat la detectarea unui arc de sudură. Indiferent de tip, fiecare mască de sudură este proiectată pentru a îmbunătăți vizibilitatea și a reduce oboseala oculară, asigurând în același timp un nivel maxim de protecție.

Caracteristicile precum reglarea sensibilității și întunecării, câmpul larg de vizibilitate, timpul de reacție rapid și confortul ergonomic sunt doar câteva dintre aspectele de luat în considerare atunci când alegeți o mască de sudură. De asemenea, este esențial ca masca să fie conformă cu toate standardele și reglementările de siguranță relevante.

Investiția într-o mască de sudură de calitate superioară poate avea un impact semnificativ asupra eficienței și siguranței în timpul procesului de sudură. Protejați-vă ochii și fața de riscurile potențiale și asigurați-vă că puteți lucra cu încredere și eficiență prin alegerea măștii de sudură potrivite.

Utilizăm modulele cookie pentru a vă oferi o experiență mai bună și pentru a analiza traficul de pe site. Continuând să utilizați acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate