Suflante si aspiratoare de frunze

Afișez 1 - 20 din 44 de rezultate

-17%
800.69 lei
Adauga in cos
-18%
4,499.00 lei
Adauga in cos
-25%
2,410.00 lei
Adauga in cos
-18%
626.82 lei
Adauga in cos
-15%
-15%
4,061.34 lei
Adauga in cos
-15%
3,858.06 lei
Adauga in cos
-15%
2,848.65 lei
Adauga in cos
-15%
2,187.30 lei
Adauga in cos

Suflantele și aspiratoarele de frunze sunt instrumente indispensabile pentru întreținerea curților, parcurilor și altor zone verzi, ajutând la colectarea eficientă și rapidă a frunzelor și altor resturi vegetale. În funcție de model, acestea pot fi utilizate nu doar pentru a aduna frunzele într-un loc, ci și pentru a le aspira și a le toca, transformându-le în compost organic valoros.

Oferim o gamă largă de suflante și aspiratoare de frunze, adecvate pentru utilizatori de toate nivelurile. Gama include atât modele ușoare, manuale, ideale pentru curți mici și grădini, cât și modele mai puternice, cu funcționare pe benzină sau electrice/ cu acumulator, potrivite pentru zone mai mari sau pentru utilizare profesională.

Printre mărcile renumite în industrie se numără Stihl, Makita, Hecht, Ruris și multe altele, cunoscute pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor. Aceste suflante și aspiratoare de frunze combină puterea, eficiența și durabilitatea, asigurând o performanță excelentă în orice condiții.

Fiecare model vine cu caracteristici care îmbunătățesc confortul și eficiența, cum ar fi manerele ergonomice, curelele de transport, reglarea vitezei de suflare/aspirare și alte facilități. Așadar, indiferent dacă sunteți un grădinar amator sau un profesionist în domeniu, veți găsi cu siguranță o suflantă sau un aspirator de frunze care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.