Atomizoare si pompe de stropit

Descopera oferta completa de unelte si utilaje pentru gradina ta! Atomizoare si pompe de stropit la cel mai bun raport calitate pret!

Comanda rapid si ai livrare in toata tara!

Afișez 1 - 20 din 56 de rezultate

Descopera oferta completa de unelte si utilaje pentru gradina ta! Atomizoare si pompe de stropit la cel mai bun raport calitate pret!

Comanda rapid si ai livrare in toata tara!

Promo Agricol
686.39 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
Promo Agricol
658.07 lei
Adauga in cos
Promo Agricol
-17%
-13%
-20%
-17%
-20%
141.13 lei
Adauga in cos
-20%

Atomizoarele și pompele de stropit reprezintă echipamente esențiale pentru oricine se ocupă de cultivarea plantelor, fie că este vorba de o grădină mică de legume sau de un teren agricol vast. Aceste instrumente permit distribuirea eficientă a pesticidelor, fungicidelor, îngrășămintelor și a altor tratamente pentru plante, contribuind la protejarea și creșterea sănătoasă a acestora.

Există o varietate de atomizoare și pompe de stropit disponibile, potrivite pentru o gamă largă de aplicații. Atomizoarele portabile sunt ideale pentru utilizarea în grădini mici sau în spații închise, fiind ușor de manevrat și oferind o capacitate suficientă pentru cele mai comune sarcini. În cazul terenurilor agricole sau a serelor de mari dimensiuni, pompele de stropit de capacitate mare, echipate cu rezervoare de dimensiuni mai mari și capabile să proiecteze soluția de tratament la distanțe mari, sunt o alegere mai potrivită.

Pompa de stropit electrică profesională (cu acumulator) reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută un instrument ușor de utilizat, eficient și cu o autonomie bună. O pompa electrica de stropit permite utilizatorului să se miște liber, fără a fi limitat de un cablu sau o prelungire, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în spații mari sau în zone unde accesul la o sursă de curent electric este dificil.

Echipate cu acumulatori puternici și de lungă durată, aceste pompe de stropit oferă o autonomie suficientă pentru a finaliza cele mai comune sarcini fără a necesita reîncărcare. În plus, multe modele vin cu caracteristici suplimentare precum reglarea presiunii de pulverizare, rezervoare de mare capacitate și design ergonomic, pentru a maximiza eficiența și confortul utilizatorului. Astfel, pompele de stropit cu acumulator reprezintă un instrument de încredere pentru orice tip de grădinărit sau lucrări agricole.

Caracteristicile suplimentare, cum ar fi manerele ergonomice, designul compact, sistemele de pulverizare reglabile și caracteristicile de siguranță, fac aceste echipamente și mai versatile și ușor de utilizat. Indiferent de sarcinile pe care le aveți, fie că sunteți un horticultor amator sau un profesionist în agricultură, o pompă de stropit sau un atomizor vă poate ajuta să obțineți rezultatele dorite cu un efort minim.