Plata în rate fără dobândă

Plata în rate fără dobândă | Travandi.ro

Poti sa platesti in 3 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 100 de lei.

Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

  • Card Avantaj (Credit Europe Bank)
  • BonusCard Garanti (Garanti Bank)
  • BT Star Card (Banca Transilvania)
  • Alpha Card (Alpha Bank)
  • BRD Finance (BRD) 


Informatii utile:

Card Avantaj

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 3 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in pagina de finalizare comanda selectati metoda de plata “Plăteşte cu cardul sau card de cumparaturi in 3 rate fara dobanda (GarantiBank, BT Star, Card Avantaj,Alpha Bank si BRD Finance)” dupa completarea tuturor datelor, apasati butonul “Trimite comanda” si o sa fiti transferat pe pagina procesatorului de plata mobilPay unde puteti selecta numarul de rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

BonusCard Garanti

Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 3 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in pagina de finalizare comanda selectati metoda de plata “Plăteşte cu cardul sau card de cumparaturi in 3 rate fara dobanda (GarantiBank, BT Star, Card Avantaj,Alpha Bank si BRD Finance)” dupa completarea tuturor datelor, apasati butonul “Trimite comanda” si o sa fiti transferat pe pagina procesatorului de plata mobilPay unde puteti selecta numarul de rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 

BT Star Card

Folosind cardul BT Star Card beneficiezi de 3 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in pagina de finalizare comanda selectati metoda de plata “Plăteşte cu cardul sau card de cumparaturi in 1 sau 3 rate fara dobanda (GarantiBank, BT Star, Card Avantaj,Alpha Bank si BRD Finance)” dupa completarea tuturor datelor, apasati butonul “Trimite comanda” si o sa fiti transferat pe pagina procesatorului de plata mobilPay unde puteti selecta numarul de rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu BT Star Card poti sa platesti in RATE fara dobanda. Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero la toate cumparaturile, plati sigure pe internet. Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR sau apeleaza unul din numerele de mai jos:
0800 80 2273(CARD) – Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila;
*8028 – Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila;
0264.594.337 – Apelabil din orice retea, inclusiv international;

Alpha Card

Folosind Alpha Card beneficiezi de 3 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in pagina de finalizare comanda selectati metoda de plata “Plăteşte cu cardul sau card de cumparaturi in 3 rate fara dobanda (GarantiBank, BT Star, Card Avantaj,Alpha Bank si BRD Finance)” dupa completarea tuturor datelor, apasati butonul “Trimite comanda” si o sa fiti transferat pe pagina procesatorului de plata mobilPay unde puteti selecta numarul de rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru detalii suplimentare privind cardul tau de la Alpha Bank poti apela (021) 319 93 50 (accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 – 17:00) sau le poti scrie pe e-mail, la adresa alphacards@alphabank.ro.

BRD Finance

Folosind BRD Finance beneficiezi de 3 rate fara dobanda. Pentru a plati online cu cardul, in pagina de finalizare comanda selectati metoda de plata “Plăteşte cu cardul sau card de cumparaturi in 3 rate fara dobanda (GarantiBank, BT Star, Card Avantaj,Alpha Bank si BRD Finance)” dupa completarea tuturor datelor, apasati butonul “Trimite comanda” si o sa fiti transferat pe pagina procesatorului de plata mobilPay unde puteti selecta numarul de rate. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:

– Email: creditonline@brd.ro 
– Telefon: (021) 200.3015; (021) 200.3016; (021) 200.3017 
– Program BRD Finance: Luni – Vineri, 8.30 – 17.00 

Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: (021) 301.48.30.